کشت قارچ های خوراکی و دارویی

پایگاه تخصصی آموزش کشت و نگهداری انواع قارچ

کشت قارچ های خوراکی و دارویی

پایگاه تخصصی آموزش کشت و نگهداری انواع قارچ

سئوالات مهارت پرورش قارچ دکمه ای ( نمونه سئوالات فنی و حرفه ای)

سئوالات مهارت پرورش قارچ دکمه ای ( نمونه سئوالات فنی و حرفه ای)

1) خاک پوششی استاندارد مخلوطی از چیست؟

خاک پیت و آهک

2) اضافه کردن پودر سنگ گچ در مرحله کوتاه مدت تهیه کمپوست در روز چندم می باشد؟

روز نهم

3) ماده پایه در کمپوست طبیعی قارچ دکمه ای چیست؟

کود اسبی

4) کتاب هند باستان قارچ ها را به چند دسته تقسیم می کند؟

سمی ، خوراکی و دارویی

5) قابلیت هضم پروتئین قارچ ها چه میزان است؟

70 تا 90 %

6) افزودن میسیلیوم قارچ به بستر آماده شده را چه می نامند ؟

مایه کوبی

7) هر 1000 کیلوگرم کمپوست به چند کیلو گرم بذر نیاز دارد؟

بیش از 10 کیلو گرم

8) معایب ضد عفونی کردن کلش با مواد شیمیایی؟

احتمال صدمه زدن به میسیلیوم قارچ ، باقی ماندن اسپور قارچ های سمی در کمپوست و نرسیدن سموم به همه قسمت های کمپوست وجود دارد.

9) از خصوصیات کمپوست خوب ، مواردی را نام ببرید؟

رنگ قهوه ای تیره کمپوست ، نداشتن بوی آمونیاک ، رطوبت مطلوب و محیط بازی (قلیایی) کمپوست.

10) در ضد عفونی کردن خاک پوششی ، با استفاده از بخار آب داغ ، خاک پوششی باید در چه دمایی و چه مدتی ضدعفونی شود؟

60 درجه سانتی گراد ، 6 ساعت

11) برای تحریک میسیلیوم به تولید اندام باردهی چه باید کرد؟

کاهش دما به همراه تهویه با هوای آزاد

12) گونه های قارچ آگاریکاس در مرحله جوانی شبیه چه چیزی هستند و در مرحله بلوغ به چه شکلی در می آیند؟

دکمه ، چتری

13) در تولید کمپوست سولفات کلسیم به چه علت اضافه می شود؟

تنظیم کردن اسیدیته ، جلوگیری از لزجی و به هم چسبیدن کمپوست و نم گیری می شود.

14) کدامیک از موارد زیر از علل عمده کشت و پرورش قارچ خوراکی به صورت مصنوعی می باشد؟

وجود قارچ سمی در بین قارچ های وحشی خوراکی ، محدود بودن فصل رویش قارچ های وحشی خوراکی و مشکل بودن جمع آوری و تهیه قارچ های خوراکی وحشی را می توان نام برد.

15) دمای تولید اندام باردهی قارچ دکمه ای به چه میزان است؟

15 تا 18 درجه

16) کدامیک از موارد زیر باید در سالن پرورش در مرحله رویشی یکسان باشد؟

دما ، رطوبت نسبی و اکسیژن

17) در روش کشت کیسه ای به چه دلیل در انتهای کیسه ها باید سوراخ کوچکی ایجاد کرد؟

خروج آبهای اضافی

18) شرایط مطلوب برای مرحله پنجه دوانی در قارچ های دکمه ای می باشد؟

درجه حرارت 25 درجه ، رطوبت 80 % ، تهویه کم ، تاریکی

19) نسبت کربن به ازت در وزن خشک مواد در پایان آماده سازی کمپوست قارچ دکمه ای چقدر می باشد؟

1 : 17

20) آفت مگس سرکه مهمترین خسارت خود را در چه مرحله ای از رشد خود و قارچ به وجود می آورد؟

لارو ، رشد زایشی

21) موادخاصی که بتوانند مواد غذایی مورد نیاز قارچها را تامین کنند و امکان رقابت قارچ با میکروارگانیسم را فراهم کنند نام دارد؟

کمپوست

22) برای مبارزه با مگس ها از چه سمی استفاده می شود؟

تیونازین

24) Batton Mushroom نام کدامیک از قارچ های زیر است؟

قارچ دکمه ای

25) در بذر پاشی بیشترین بذر در کدام قسمت از کاه و کلش ریخته می شود ؟ چرا؟

دیواره ، چون مرکز کمپوست دارای حرارت بالایی است و امکان صدمه دیدن میسیلیوم ها وجود دارد

26) میزان ازت موجود در مواد غذایی کنسانتره ( مورد استفاده در کمپوست ) چند درصد است؟

3 تا 12 درصد

27) استفاده کدامیک از اسپانهای زیر باعث انتقال آفات و بیماریها به کمپوست در قارچ دکمه ای می شود؟

اسپان به صورت بلوکهای آجری

28) در چه صورتی اندام باردهی حد فاصل کمپوست و خاک پوششی تشکیل می شود؟

تهویه زودتر از موعد مقرر یا خشکی بیش از حد

29) موفق ترین روش نگهداری قارچ در سطح تجارتی کدام است؟

کنسرو کردن

30) برداشت محصول در کشورهای غربی چند کیلو گرم در متر مربع است؟

30 تا 40 کیلو گرم است. 

 

با تشکر فراوان از مهندس حسین یوسفی، مهندس صفر پور و مهندس پور بابا

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد